Peters familie
Peter og Anna Jepsen

Peter (Jens Peter Adolf) Jepsen er født 10. april 1909 og er nr 1 ud af Mads og Larsines børneflok på 13.

Peter blev gift med Anna d. 12. november 1932.

Anna (Anna Margrethe, født Nielsen) er født 05-07-1914. 
Peter døde 27. april 1996. Anna døde 26. juli 1999

Anna og Peter har børnene Jens, Anton Erik, Kaj, Ruth og Villy.

Se slægtstavle over Peters gren her !

Anna og Peter i 1956
Anna og Peters gård i Blære


Indtil Anna og Peter fik deres landbrug i 1955 arbejdede Peter med forskellige småjobs og nogle af disse jobs fortsatte han med sideløbende med landbruget.
Han var først fodermester på Lykkeseje v/Rørdal (Aalborg)  og derefter arbejdede han som kartoffelhold, reservepost og murerarbejdsmand. Også Anna var med på  kartoffelholdet, som tog rundt på gårdene og hjalp med kartoffelhøsten.

Da Peter begyndte som reservepost, var det meget dårligt vejr, så han for vild og nåede først hjem til midnat, - men posten kom ud!

Klavs og Lotte

Til at begynde med foregik en del af arbejdet ved hjælp af de 2 heste, Klavs og Lotte

Anna og Peter får traktor

I begyndelsen af 60'erne blev hestene skiftet ud med traktor

Bukh-traktoren blev købt brugt i Troelstrup af Kristian Pedersens far [udtales Pi'rsen :-) ] og er netop anskaffet på billederne.
Vi regner med, at billedet er nogenlunde samtidig med billedet af John og hestene nedenfor, da hestene jo blev afhændet umiddelbart efter traktorkøbet.
Dvs. fra maj måned 62, hvor John (på hesten) er knap 5 år, Birgit (bag på traktoren) ca. 3 og Villy omkring de 12, eller muligvis året før..
Børnebørn

Anna og Peter havde 13 børnebørn og de var tit på besøg hos dem. Børnebørnene fra Aalborg havde heldigvis ikke så langt til Blære og kunne tit holde en lille ferie hos Anna og Peter, men de fleste børnebørn boede jo helt i København. Når de kom på ferie, kom Aalborgfolkene også tit forbi for at hilse på, som her hvor Birgit, Benny og John maler påskeæg.

John til hest

Anton Erik og Villy hjælper John med at ride på Lotte og Klavs

Køerne på marken

Anna og Peter havde ca 7-8 køer. Deriblandt den røde ko, som var den mest rolige. Den kunne man få lov at sidde på.
Peter malker


Anna og Peter leverede mælk, som blev hentet to gange om dagen af bror Martin.
Derudover havde de også grise og høns.

Doris, Villy og John med en ny kalv

For at holde mælkeproduktionen i gang kom der nogle gange hvert år små kalve til. Det var bestemt noget, børnene syntes om.

Kattene venter på mad

Foruden  køer, grise og høns havde Anna og Peter også en hund og en masse katte. Det var selvfølgelig et hit hos børnebørnene, især når der var killinger. Et par gange om dagen blev der sat en tallerken med mad og en skål mælk ud på trappestenen. Det var som regel rugbrød med leverpostej, der blev serveret.

Markarbejde

Billedet: Martin er kommet med traktor og selvbinder for at hjælpe Peter med at høste. Der er åbenbart problemer med maskineriet.

Til gården hørte også lidt jord, hvoraf en del blev brugt til køernes græsning. Afgrøderne  var hovedsageligt til eget brug på gården f.eks. korn, roer og kartofler. 
De fleste af kartoflerne blev dog solgt til Gartnernes Salgsforening (Gasa) og blev afhentet en gang om ugen af en vognmand.

Anna og Folkevognen

Anna og Peter fik kørekort ret sent. Deres første bil var denne lyseblå Folkevogn, som de fik i 1970 og derefter fik de en hvid folkevogn, og først derefter skiftede de mærke. Mens de selv kørte Lada, levede den hvide Folkevogn videre hos børnebørnene og den endte sine dage i København.

Anna og Peter
Til slægtsfesten i 1989

I 1973 flyttede Peter og Anna til et hus på Grundtvigsvej i Aars.
Også her var børnebørnene tit på ferie hos dem.
Indtil videre er der kommet 19 oldebørn og 4 tip-oldebørn til.

Efter Peters død i 1996 flyttede Anna til Solbakken, hvor hun boede til sin død i 1999.

Peter og Anna's familie 1979

 

Jens Jepsen f. 10.07.1932

Jens er ældste søn af Anna og Peter. Jens bor i Gladsaxe med sin kone Ruth og sammen har de børnene Jan, Helle og Lone. Jens var motorcykelentusiast i sine unge dage og var god til at pløje gårdspladsen op på Blærevej med sin motorcykel. Jens og Ruth har kørt bybus i København, men nu nyder de tilværelsen som pensionister. Jens går meget op i haven og har de flotteste fuchsiaer.

Jan Jepsen f. 19.04.1962

Jan er Jens og Ruths første barn. Han bor i Ganløse med sin kone Pia. Jan arbejder i SuperBest som butikschef. I sin fritid spiller Jan oldboys-fodbold og så er Jan familiens grillmester.

Pia arbejder i en børnehave og er desuden familiens mesterkok. Pia er af "den gamle skole", hvor næsten alt skal være hjemmelavet.

Jan og Pia har døtrene Cecilie, Naja og Nicoline.

Cecilie Bang Jepsen f. 10.02.1988
Cecilie er Jan og Pias ældste datter. Cecilie læser historie og samfundsfag på Københavns Universitet. Cecilie bor i Farum med sin mand Henrik, som er analyst i danske Bank. Sammen har de børnene Livia og Nora. 
Livia Jepsen f. 10.08.2013
Livia er datter af Cecilie og Henrik
Nora Jepsen f. dec. 2016
Cecilies og Henriks datter
Naja Jepsen f. 02.05.1993

Naja er Jan og Pias mellemste datter. Naja bor i Køge og er Pædagogisk Assistent på Sjælør Fritidscenter. Naja er kæreste med Mathias, som er mekanikerlærling hos Valløauto.

Sammen har de datteren Noma og Nohr.

Noma Mariager Jepsen f. 06.07.2017

Datter af Naja og Mathias

Nohr Oliver Mariager Jepsen f. 23.05.2019
Søn af Naja og Mathias.
Nicoline Jepsen f. 13.02.1999

Nicoline er Jan og Pias yngste datter. Nicoline bor ved Jan og Pia i Ganløse og går på Ganløse skole. Desuden arbejder hun i Euro Spar i Ballerup.

Helle f. 24.06.1964

Helle er Jens og Ruths andet barn. Helle bor i Greve og arbejder som Fuldmægtig i Taxinævnet i København, hvor hun været ansat siden 1987. Helle er meget glad for blomster, selvom det er en udfordring, når hun kun har en tagterrasse på 16 kvm til rådighed.

Sanne f. 29.09.1990

Sanne er Helles datter. Sanne bor i Stenløse sammen med sin kæreste Søren, som er lærling hos Citroën. ​Sanne og Søren er forældre til Emilie, Josefine og Benjamin.

Emilie f. 23.10.2008
Sanne og Sørens første datter
Josefine f. 08.04.2012
Sanne og Sørens anden datter
Benjamin f. 19.02.2016
Sanne og Sørens tredje og yngste barn.
Lone Haugaard f. 13.08.1966
Lone er Jens og Ruths tredje barn. Lone er gift med Kim, og de bor i Herlev. Lone har tre børn, hvoraf Kim er far til Nicklas og Ditte. Lone er buschauffør i Ballerup, og Kim arbejder som værkføre i Arriva i Ballerup - så man kan sige, at Lone ødelægger busserne, og Kim laver dem igen: "Vi skulle jo nødig blive arbejdsløse".
Christina Michelle Cambon-Christensen f. 29.08.1988
Christina er Lones første datter. Christina er frisør og er gift med Kasper. De bor sammen i Rødovre. Christina og Kasper er forældre til Jacques.
Jacques f. 2016
Christinas og Kaspers søn.
Zelicia f. 30.01.2019
Christinas og Kaspers datter.
Nicklas Haugaard f. 28.01.1994

Nicklas er Lones andet barn og Kims første barn. Nicklas bor i Mørkhøj og spiller fodbold i HGI ( Høje Gladsaxe idrætsklub). Nicklas er den eneste dreng af de syv børnebørn som Jens og Ruth har.

Ditte Haugaard f. 03.05.1999

Ditte er Lone og Kims yngste barn. Ditte bor i Mørkhøj med sin familie.

Anton Erik (Jeppe) Jepsen f. 28.12.1934 - d. 11.07.2013

Jeppe var andet barn af Anna og Peter. 

Jeppe var gift med Doris, og de fik børnene John og Birgit. Jeppe var i mange år ansat ved postvæsenet i København og spillede i Københavns postorkester bl.a når Amerikabåden lagde til i Københavns Havn til jul. 

Anton Erik blev begravet fra Gladsaxe Kirke torsdag den 18. juli 2013.

John Jepsen f. 09.10.1957
John er Doris og Jeppes ældste barn. John er gift med Allis, og de bor i Skævinge. Allis arbejder på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.
Birgit Saabye f. 12.02.1959
Birgit er Doris og Jeppes yngste barn. Birgit er gift med Bjarne, og de bor i Bagsværd. Birgit og Bjarne har sønnen Thomas.
Thomas Saabye f. 28.01.1988
Thomas er Birgit og Bjarnes søn. Thomas er politibetjent og bor sammen med sin kæreste Cecilie.
Kaj Jepsen f. 20.12.1938 - d. 09.08.2015

Kaj var Anna og Peters tredje barn. Kaj boede i Gladsaxe og har arbejdet som taxachauffør og som gårdmand i et ejendomskompleks. Kaj har børnene Kenneth og Jeannie.

Kaj blev begravet fredag d. 14. august kl. 14:00 fra Gladsaxe Kirke.

Kenneth Jepsen f. 12.10.1964
Kenneth er ældste barn af Kaj. Kenneth er gift med Nina.
Jeannie Højgaard f. 01.03.1967
Jeannie er yngste barn af Kaj.
Stephanie Rosborg f. 02.05.1986
Stephanie er datter af Jeannie. Stephanie bor i Søborg, og hun er uddannet mediedesigner og arbejder på TNS Gallup. Hun er meget sportsinteresseret og har flere gange deltaget i i triathlon.
Ruth Kristensen f. 16.08.1941
Ruth er Anna og Peters 4. barn. Hun er gift med Kjeld (f. 01.02.1941 - d. 11.12.2013), og sammen har de fået børnene Benny, Bente og Hanne.

Ruth bor i Aalborg og har i mange år været rengøringsassistent hos den lokale købmand og senere på et elevhjem for døvblinde børn. Nu er hun pensionist.

Kjeld har arbejdet hos DSB i Aalborg i 31 år. Siden har han haft bestyrelsesarbejde i haveforeningen, hvor han var kasserer i 10 år. Kjeld var aktiv jæger og lystfisker.
Kjeld blev begravet fra Østre Kapel i Aalborg, tirsdag d. 17. december 2013.
Benny Kristensen f. 29.08.1959

Benny er ældste barn af Ruth og Kjeld. Benny er gift med Judy, og de bor på et nedlagt landbrug, Rydborg, i Melholt ved Dronninglund. 

Benny arbejder som falck-redder i Dronninglund og Judy er pensioneret sygeplejerske. Benny og Judy har stor interesse for heste og har selv et par stykker gående på marken. Derudover har de hunde og katte.

Bente Hjelm Rasmussen f. 31.08.1961
Bente er andet barn af Ruth og Kjeld. Hun arbejder som social- og sundhedsassistent på et plejehjem samt er med i Demensteamet under Videnscenter for Demens, Aalborg Kommune. I sin fritid hækler og strikker Bente de flotteste beklædningsgenstande, dyr og andre sjove ting. Kun fantasien sætter grænser. ​

Bente har børnene Lasse, Tine og Mette og bor i Hou (Nordjylland) med sin mand Georg. 

Georg er IT-systemspecialist hos Region Nordjylland og har sønnen Rasmus.
Lasse Jensen f. 11.05.1983

Lasse er Bentes ældste barn. Han arbejder hos Danske Fragtmænd i Aarhus  og bruger meget af sin fritid på sport.

Lasse bor i Aalborg sammen med Mai, der i maj 2019 startede sin uddannelse på politiskolen I Fredericia.

Tine Mortensen f. 25.07.1987

Tine er Bentes 2. barn. Hun bor i Egense sammen med sin mand Kasper (også kaldet Emma), som er smed.
Tine arbejder som pædagogmedhjælper i Egense NaturBørnehave.

Tine og Kasper er forældre til Magnus.

Magnus Mortensen f. 03.05.12
Magnus er Tines og Kaspers dejlige søn. Magnus går i dagpleje og interesserer sig meget for store maskiner. Der er altid fart på Magnus - lige indtil han får lov til at spille/se film på sin iPad.
Mette Jensen f. 17.09.1993

Mette er Bentes yngste datter. Hun er uddannet butiksmedhjælper og arbejder hos Imerco på Nytorv i Aalborg. I sin fritid maler Mette malerier under navnet MUC af Mette Jensen.

Mette bor i Aalborg sammen med sin kæreste Mikael.

Mette og Mikael er forældre til August.

August Jensen f. 12.03.2019
August er Mette og Mikaels lille søn.

August kom til verden 12 uger før tid og har derfor brugt de mange første uger af sit liv på neonatalafdelingen Sygehus Nord i Aalborg. Den 6. juni kom han med hjem og trives rigtig godt.😊
Rasmus Hjelm Rasmussen f. 23.12.1997
Rasmus er søn af Georg og er Bentes bonussøn. Han læser til software ingeniør på Aalborg Universitet.
Hanne Segerstrøm Ranum f. 25.05.1963
Hanne er yngste datter af Ruth og Kjeld.
Hun er gift med Casper. De bor i Vejgaard i Aalborg.
Hanne er lærer på Tornhøjskolen i Aalborg Øst, hvor hun bl.a. er skolebibliotekar og musiklærer.

Casper er teletekniker ved TDC. I fritiden spiller han i bandet: "Trio Unplugged DK".

Hanne og Casper har tre piger: Christina, Anna Louise og Nanna
Christina Ranum Godiksen f. 02.07.1986
Christina er Hanne og Caspers ældste datter. Christina er Udviklings- og proceskonsulent i Center for Udvikling og IT i Sorø Kommune. Christina spiller håndbold og elsker desuden at udfolde sin kreativitet gennem musik, billedkunst og håndarbejde.

Christina bor i en landejendom uden for Sorø med sin mand, Kristian, og deres to børn, Karla og Holger. Kristian er instruktør for "Natur, Kultur og Byggeri" i Ballerup Kommunes jobcenter, og i sin fritid er han aktiv jæger og lystfisker.
Karla Ranum Godiksen f. 11.07.2017
Karla er Christina og Kristians datter. Karla går i naturbørnehave og er en intuitiv pige med mange idéer, som hun fører ud i livet på kreativ og involverende vis. Karla interesserer sig meget for dinosaurer, musik og dans.
Holger Ranum Godiksen f. 19.06.2019
Holger er Christina og Kristians søn. Holger går i naturvuggestue, og er en impulsiv og modig lille krudtugle, som ihærdigt deltager i alt, hvad hans storesøster finder på - også selvom han egentlig er alt for lille. Holger interesserer sig især for biler, bondegårdsdyr og musik. 
Anna Louise Ranum f. 06.07.1989.

Anna Louise Ranum f. 06.07.1989 Anna Louise er Hanne og Caspers mellemste datter. Anna Louise er økonomikonsulent i Specialsektoren i Region Nordjylland. ​ 

Anna Louise bor i Aalborg med Søren, som er i lære som industriteknikker hos Dansk Maskinindustri. 

Anna Louise og Søren er forældre til Peter.


Peter Juul Rasmussen f. 12.05.2018

Peter er søn af Anna Louise og Søren. Peter går i vuggestue og er glad for at spæne rundt om sofabordet og at kaste med bolde/ting.

Nanna Maria Ranum f. 20.05.1992.

Nanna er Hanne og Caspers yngste datter. Nanna er proceskonsulent i Digitalisering og Udvikling, Vesthimmerlands Kommune. I sin fritid spiller hun klaver og maler. 

Nanna bor i en lejlighed i Aalborg sammen med sin kæreste Aske. Aske er meget computerinteresseret, og ligesom Nanna er han meget musikalsk. Deres hjem bugner med forskellige musikinstrumenter, så der er altid stillet klar til en fed jam.

Villy Jepsen f. 12.05.1950
Villy er Anna og Peters yngste barn. Han er gift med Birgith, og de bor i Aalborg. Villy og Birgith har børnene Freddy, Torben og Susanne. Villy er på efterløn efter at have kørt bus de sidste 10 år af sit arbejdsliv og Birgith er førtidspensionist. Sammen nyder de tilværelsen, deres børnebørn, haven og campinglivet og en rejse i ny og næ.

Freddy Jepsen f. 10.01.73
Freddy er ældste søn af Villy og Birgith. Freddy er driftleder ved City-Trafik og er gift med Mette. Freddy har sønnen Richard og datteren Maya.
Richard f. 17.11.99
Richard er søn af Freddy. Richard er i lærer som tømrer.
Maya Jepsen f. 08.05.2010
Maya er Freddy og Mettes datter.
Torben f. 04.04.75
Torben er yngste søn af Villy og Birgith. Torben er handicappet og førtidspensionist, men han arbejder på en institution i Hammer Bakker, som kaldes "Det Bette Skovhold".
Susanne Jepsen Gerlach f. 31.08.86
Susanne er yngste barn af Villy og Birgith. Susanne er kontoruddannet med økonomi som speciale, og hun bruger meget af sin tid på at lave unikke smykker, som hun sælger online. Desuden er Susanne godkendt til at undervise i sit kunsthåndværk. 

Susanne bor i Sulsted, Nordjylland, sammen med sin mand Micael og deres skønne piger, Sara og Sine. 

Micael er uddannet IT-supporter og interesserer sig for computerspil, hardball og film, og bruger desuden også meget tid på at ordne hus og have sammen med Susanne.
Sara Gerlach f. 27.12.09
Sara er Susanne og Micaels ældste datter. Sara elsker at danse og vil gå til "dans og skole", når hun bliver stor. 
Sine Gerlach f. 03.02.2013
Sine er Susanne og Micaels yngste datter. Sine prøver at knække gåden til det store mysterie om, hvordan man "hopper" fra jorden.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Edith/Alfred Jepsen | Svar 27.01.2013 20:26

Ja, flot arbejde, der bliver fortalt om livet på landet og hvordan arbejdet var dengang.
Derefter har i noget med den yngre generation, som også er spændende.

Jens Jepsen | Svar 05.07.2012 14:28

birthe | Svar 07.08.2011 17:40

skøn familie protræt mon vi er i familie mosbjerg området i vensyssel

Karl Ove Jepsen 25.08.2011 20:56

Hej Birthe!
Tak! Jeg har ikke kunnet finde tegn på, at vi er i familie

Susanne Jepsen Gerlach | Svar 03.06.2011 22:20

Hejsa når engang det er tid at opdatere, er Micael nu min mand blev gift i 2008, og vi fik 27 dec. 2009 vores dejlige Datter Sara Gerlach

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.02 | 17:15

Hej vil administrator af denne hjemmeside sende en mail til mig har lidt rettelser til siden her

...
21.11 | 22:09

Mange spændende historier fra Blære.
Jeg har linket til siden ved de flotte luftfotos fra Blære jeg viser i gruppen på facebook:
Luftfotos på Facebook <3

...
07.12 | 18:27

Elimar Jensen Krogh er desværre gået bort i år den 09-03-2018.
Mvh Ida Krogh - Barnebarn af Elimar Jensen Krogh.

...
14.07 | 20:16

Hej Margit !
Min kone ,som kommer fra Nibe , har aldrig hørt
det ord og jeg har heller selv .
Ordet kendes fra Darum i Vestjylland og Vejle i andre
betydninger

...
Du kan lide denne side