Gæstebog

Tak fordi du besøger vor hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Det vil være bedst, hvis du lige skriver din relation i familien, da vi jo efterhånden er ret mange og vi ikke alle kender hinanden (endnu)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af else Margrethe Read, d. 18-12-2013
Kære Ruth og familie,
jeg skulle lige sende julehilsen til familien I Danmark, og faar saa at vide at Kjeld lige er dod og blev begravet I gaar. Det gor mig ondt for dig Ruth og din familie, I havde saadan et godt sammenhold I jeres familie, saa jeg ved at dine piger vil alle være der for dig igennem de haarde dage du har foran dig. Jeg var heldig at faa snakket med Kjeld sidste gang jeg var hjemme, da han kom til vores Kristensen familiefest I Hyllebjerg, han havde hjulpet os med at komme paa computer og faa sat en familie-side sammen. Vi tænker paa jer og haaber I alle hjælper hinanden igennem den forste svære tid.
Kærlig hilsen Else Margrethe ,New Zealand
E-mail:
Skrevet af Leif, d. 17-12-2013
Kære Ruth!
Vi vil gerne udtrykke vores medfølelse ved Kjeld`s død. Vores tanker går til dig og hele din familie. Håber du trods den svære tid vil komme gennem julen sammen med dine kære.
De varmeste hilsener Tove og fætter Leif
Skrevet af Else Margrethe Read, d. 19-09-2013

Dagen er den 27 September for Moster Rigmor- jeg er ved at skrive brev I dag, da det tager en uge med posten
Skrevet af else margrethe Read, d. 19-09-2013
Hjertelig til lykke til vores dejlige Moster Rigmor, jeg tror det er I aar du bliver 85, saa der skal bages en stor lagkage . Jeg har lige bagt een I dag, men den er nok ikke saa frisk hvis jeg prover at sende den med Posten. kærlig hilsen fra os alle I New Zealand
E-mail:
Skrevet af Else Margrethe Read, d. 13-08-2013
Kære Lisbet, til lykke med din overstaaede fodselsdag den 8 aug. saa nu er du ogsaa blevet voksen, jeg haaber du nyder din frihed nu du ikke behover at gaa paa arbejde mere. Der er saa meget andet vi gerne skulle naa , jeg haaber at se dig til næste sommer hjemme I Danmark
E-mail:
Skrevet af Ritta/ Herman, d. 20-07-2013
Hej Doris o fam!
Mange tanker till jer som kommer at savne en alltid glad person i jeres hverdag, men garenteret med mange glade oplevelser som i kan ta frem o mindes. Mine glade semester fra Gladsaxe, har fölgt mig gennem livet.
Äre väre Anton Eriks minde.
Skrevet af Marianne (Magda), d. 17-07-2013
Kære Doris og familie,

mine tanker er hos jer. Jeg kendte ikke så godt Anton Erik; men jeg ved fra min søster Britta at han var et fantastisk menneske hun sværmede altid for ham.
Æret være Anton Eriks minde.

De kærligste hilsener

E-mail:
Skrevet af else Margrethe Read, d. 17-07-2013
Kære Doris og familie,
Det gor mig ondt at hore at Anton Erik er gaaet bort, han har altid været en af mine bedste venner naar jeg besoger Danmark, og jeg har haft glæde af at besoge ham og Doris flere gange I aarenes lob I deres hjem baade I Soborg og I sommerhuset, og jeg har saa mange gode minder om vore dage da vi var born sammen I Blære. Han var altid saa glad for livet og hans familie betod alt for ham, saa vi vil fejre hans liv han havde sammen med os alle. de kærligste hilsner og tanker Else Margrethe og familie
ære være hans minde.
E-mail:
Skrevet af Tove/Alfred, d. 16-07-2013
Kære Doris, John og Birgit med familie.
Fætter Rikard og kusine Tove sender en kærlig hilsen til Jer i denne svære tid. Vi forstår at I må græde,over det I har mistet og håber I med tiden, kan glæde Jer over det I har haft, som der så smukt står skrevet i annoncen.
Æret være Anton Eriks minde.
Rikard/Marie og Tove/Alfred med familier.
Skrevet af Jette Laustsen, d. 14-07-2013
Også vores tanker går til Anton Eriks familie i denne svære tid. Æret være hans minde De kærligste hilsner Lauritz og Jette
E-mail:
Skrevet af Leif (Herman), d. 14-07-2013
Kære Doris med familie!
Mine tanker går til jer i denne svære tid, hvor i har mistet jeres kære Anton Erik. Jeg mindes Anton Erik som en stor fan af slægten. Han har sammen med jer, aldrig svigtet en slægtsfest, for var der nogen der gik op i slægtens ve og vel var det Anton Erik. Jeg husker også med glæde da vi som børn besøgte jer på Tobaksvejen. Det står for mig som noget særligt. Jeg vil tænke på ham som en STOR fætter i mit hjerte. Æret være hans minde.
Kærlig hilsen fætter Leif
Skrevet af Karl Ove Jepsen, d. 29-05-2013
Hej kære Jepsener!
Da vi 2007 lavede denne hjemmeside, var der ikke noget , der hed Facebook mm.
Facebook er utrolig populært til al den daglige snik/snak om stort og småt, men ulempen ved Facebook er, at stoffet er flygtigt på Facebook og allerede efter kort tid er det svært at finde gamle artikler!
Ulempen er også, at langt fra alle er på Facebook, men for at kombinere tingene er der faktisk for lang tid siden oprettet en lukket gruppe for medlemmer af Jepsen slægten, som man kan tilmelde sig.
Du kan finde gruppen på Facebook ved at søge på Jepsen-slægten
E-mail:
Skrevet af Leif, d. 24-05-2013
Mange er inde og kigge på vores hjemmeside. Jeg har lavet lidt statistik. På 2 mdr. har der været 1500 inde på forsiden, og 650 på mærkedage. Her i gæstebogen har der været 1175.
Når så mange er interesseret er det mit ønske at rigtig mange af jer sætter noget ind på hjemmesiden. F.eks. her i gæstebogen hvor i kan fortælle hvad i har lavet i pinsen, og benytte siden til at sende en hilsen. God fornøjelse og god sommer.
E-mail:
Skrevet af Ritta (Herman), d. 29-03-2013
GOD PÅSKE till alle i släkten.
E-mail:
Skrevet af Hanne Lauridsen, d. 17-05-2012
Hej Tove
Tak for tippet....det havde jeg slet ikke tænkt på! Og jeg havde da slet ikke regnet med mit ? kom med i Go morgen DK!!

Hilsen Hanne
E-mail: