Gæstebog

Tak fordi du besøger vor hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Det vil være bedst, hvis du lige skriver din relation i familien, da vi jo efterhånden er ret mange og vi ikke alle kender hinanden (endnu)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Alfred/Tove, d. 23-02-2015
Nyt medlem i Jepsenslægten.
Alfred/Edith/Hanne/Stefan.
10-2-2015 kl. 23.23 blev Edith oldemor igen.
Christel og Stefan fik et drengebarn og Adrian blev storebror.
Skrevet af Marianne, d. 10-02-2015
mange mange TAK for jeres hilsener. JA jeg nød at være med til slægtsfesten så dejligt at være sammen med jer alle sammen og til næste slægtsfest kommer jeg også. Varme hilsener til jer alle´fra

Marianne
E-mail:
Skrevet af fætter Leif, d. 09-02-2015
Også et stort tillykke fra Tove og Leif i Støvring. Dejligt at vi mødtes til slægtsfesten.
Skrevet af Jette Laustsen, d. 09-02-2015
Hej Marianne
Stort tillykke med fødselsdagen i dag. Her i Møldrup er vejret fantastisk, håber det samme nede hos dig. De varmeste tanker fra Lauritz og Jette
E-mail:
Skrevet af Marianne, d. 30-01-2015
Kære moster Karen,

hjertelig tillykke med fødselsdagen den 29.1. og alt godt i det nye år.

Marianne (Magda)
E-mail:
Skrevet af Else Margrethe Read, d. 08-12-2014
en rigtig glædelig jul og et godt og helsebringende nytaar til hele Jepsen familien, fra os i New Zealand, det var saa dejligt at se saa mange til festen i august
Skrevet af Tove/Jepsenslægten, d. 08-12-2014
Til M. Hansen,
Tak for din henvendelse om billedet med Inger Jepsen. Vi mener ikke vi har en Inger på det tidspunkt i familien.Måske er det Jeppe Jensens Inger født i Vilsted 1899.En flkt. 1921 fortæller at hendes Plejefar hedder Kristian August Jepsen,Vindblæs.
Skrevet af M. Hansen, d. 05-12-2014
Hej hos Jepsen slægten, jeg har fundet et billede af en Inger Jepsen. Tror billedet fra 20'erne. Er i interesserede, kan jeg mail en kopi (taget på Ipad) Billedet er af to unge piger. Vi mener at kende den ene. Billedet er taget af en fotograf i Ranum.
E-mail:
Skrevet af Marianne og Lotte (Magda/Ernst), d. 04-12-2014
Vi kondolere med Gunnar's død. Lotte og jeg er rigtig glade for at vi fik ham at se til slægtsfesten i August. Vores tanker går til de efterladte.
E-mail:
Skrevet af else Margrethe Read, d. 04-12-2014
Condolences fra New Zealand, Sally og jeg er glade for at vi naaede at besoge Gunnar paa hjemmet i Aars, og det var saa dejligt at han kunne være med til slægtsfesten i Blære saa vi alle fik sagt farvel til ham.
Jeg tµnker tit paa vores sommerferie hos Gunnar og Metha da vi var born, og cyklede til Overlade fra Aars, et af de bedste minder er at hjælpe med at plukke kirsebær i haven. Vi vilaldrig glemme vores dejlige Morbror.
ære være hans minde
E-mail:
Skrevet af Leif (Herman), d. 01-12-2014
Vi kondolere med Gunner`s død.
Selv om alderen var høj, er det altid svært at tage afsked med en af sine nære. Vi er utroligt glade for sammen med alle som var med til slægtsfesten, at vi fik hilst en sidste gang på en altid smilende Gunner. Vores tanker er nu rettet på de efterladte, som kommer til at lide et stort savn.
Æret være Gunner`s minde.
Tove og Leif
Skrevet af jette Laustsen, d. 04-10-2014
I dag kunne det være mor Maries 100 års fødselsdag,som tiden dog går, det er 4 år siden hun døde. Helle har fået en lille Sara den 15. august, og hun skal døbes den 16 november Håber i alle har det godt hilsen Jette
E-mail:
Skrevet af Marianne (Magda), d. 28-09-2014
Kære moster Rigmor,

stort tillykke med fødselsdagen den 27.9 og alt godt i dit nye år.

Savnet dig og moster Karen ved slægtsfesten; men det var alligevel en rigtig god fest.
E-mail:
Skrevet af Martin/Karl Ove, d. 22-09-2014
Ja, det var dejligt at få sat billeder på dagen,så tak til hele holdet fra Alfreds gren!

Jeg håber, at de er nået helt til New Zealand nu, for Else Margrethe har faktisk hver dag været på siden for at kigge efter billederne :)
E-mail:
Skrevet af Alfred/Tove, d. 22-09-2014
Så fik vi billeder fra slægtsfesten. Jannie var den flittige fotograf og Mette har efterfølgende sorteret og beskåret dem. Rigtig god fornøjelse.
Mange hilsener og tak for en god slægtsfest fra Lena, Jan, Jannie, Mette, Laura, Sarah og Alfreds Tove.